• 8 stukje dragonfly

Blog.
Riffs leren. Cool!!

 • jaar
  2e jaar / 2015
 • studie
  zangstudie Kopenhagen
 • seminar
  8
 • datum
  do 24 sep – zo 27 sep

blokje jaar 2 roze
AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Naar de andere verhalen:

Gelijk met je billen bloot de eerste ochtend van dit [al weer] 8e seminar. Trek een lootje en presenteer het workshop-onderwerp dat erop staat. Zo zijn er het volgende seminar totaal maar liefst 61 items die we moeten kunnen presenteren.
By heart & in English…..
Mij was al beloofd dat dit 2e studiejaar een zware zou zijn.

Microfoon techniek
Leuk om eens meerdere microfoons te testen en aanwijzingen te krijgen. Het meeste weet ik wel vanwege mijn optreed ervaring maar toch is het goed om het weer eens door te nemen.

Riffs
sem 8 2  sem 8 1

Ik ontmoette een docent die ik nog niet eerder had gehad. Julie Lindell.
Geweldige zangeres en docent bleek later. Ik had een nummer meegenomen om mijn microfoon techniek te oefenen, ‘Dragonfly’. Te beluisteren in de header.

En ik had een nummer meegenomen speciaal om riffs te leren. Ornamentaties zeg maar. En nu weet ik dan eindelijk hoe ik dat goed moet instuderen. Het lijkt altijd zo makkelijk als je het hoort doen. Maar nu weet ik dat er echt veel oefening aan voorafgegaan is.

TEO [Teaching Each Other]
Zo’n leuk vak. Je geeft elkaar les voor de klas en krijg gelijk feedback. Dit seminar was ritme het onderwerp waar je les in moest geven. Met als docent natuurlijk weer de inspirerende Niels.
sem 8 3  sem 8 4

Verjaardag
Als laatste voor dit seminar wil ik zeggen dat ik weer enorm heb genoten zoals altijd. Het is kort dit keer maar ik moet nu echt weer aan de studie anders kom ik in tijdnood. Komend seminar hebben we weer testen; theorie en praktijk.

En…… komend seminar ben ik de eerste dag [op donderdag 5 november] jarig en word ik 50. Helemaal gezellig dat Daan, Frederieke en Foppe ook komen om het te vieren. Tijdens mijn verjaardagsfeestje op zaterdag zullen zij ook zingen tijdens het concert. Zo leuk om op deze manier mijn verjaardag te vieren.

Tot de volgende keer! Leuk dat je me nog steeds volgt.

 

Share Button