http://www.ezsinging.nl/wp-content/uploads/2017/07/Nieuws-header.png

Wil je (beter) leren ZINGEN?
Zangcursus vanaf a.s. maandag 11 september.
Zorg dat je erbij bent!

Nog meer van zingen genieten omdat je techniek in korte tijd verbetert. Dat wil jij toch ook? Het kan al in 6 avonden. Met Complete Vocal Technique (CVT) leer je op een gezonde manier en in een ontspannen sfeer je stem optimaal te gebruiken. Fijn toch? Doe je mee? Wees dan snel want er zijn nog maar een paar plekken en we gaan zeer binnenkort al beginnen.
Vanaf a.s. maandag 11 september, 6x, om de week, op maandagavond alles leren over jouw stem. Je gaat je eigen grenzen verkennen en daardoor nóg meer plezier hebben in zingen.
Meer weten? Twijfels? Bel of mail me gerust of kijk voor het volledige programma op de cursuspagina.

Share Button

Bas en drums maken de ‘plaatjes’ compleet

Wat een dag, wat een dag! En de liedjes wáren al zo mooi met alleen piano. Jeroen en Xander hebben drums en bas toegevoegd. Pffffff…… bedankt mannen. Ben zooooooo blij!

  

  

 

Share Button

Mooie nummers opnemen in de studio

Zondag 27 augustus ben ik een dag in de studio geweest met Erik van de Bovenkamp (piano) en Jeroen Molenaar (producer). Ik heb 2 nummers opgenomen. Wat een bijzondere dag. Zo puur en zo mooi en zo écht aan het muziek maken. Ik heb het cadeau gekregen van mijn lief Kees, voor het behalen van mijn diploma zangdocent in Kopenhagen aan het Complete Vocal Institute. Wat geweldig hé? Superblij mee. Ook gaat Xander Buvelot nog baspartijen inspelen en Jeroen drums.
Binnenkort meer ……..

Met dank aan Caroline Belle voor het maken van de foto’s.       

 

Share Button

Zangvakantie in Noord-Frankrijk groot succes

Net terug van zangvakantie in Noord-Frankrijk. Het was echt een geweldige tijd.
Lees mijn BLOG en reageer als je het leuk vindt hieronder.

Share Button

BLOG seminar 18 Afstuderen


En daar ga je dan. Voor de laatste keer naar Kopenhagen om deze geweldige 3-jarige opleiding af te gaan ronden. Toch wel een beetje spanning in mijn lijf. Heb enorm hard gestudeerd. Als je ouder bent, lijkt het toch echt allemaal minder gemakkelijk te gaan dan vroeger. Maar dus ook extra voldaan als het lukt.

Naar BLOG

Leuk als je hieronder bij LEES MEER EN REAGEER een berichtje achterlaat!

Share Button

CVT app op je iPhone en iPad

Complete Vocal Institute presenteert vandaag 10 april 2017 haar CVT-app: kijk hier de video en download de gratis of complete app. 

Share Button
 Page 1 of 8  1  2  3  4  5 » ...  Last »