http://www.ezsinging.nl/wp-content/uploads/2017/07/Nieuws-header.png

EZsinging Studio Recording Sessions

Samen met producers Jeroen Molenaar en Dick Kock, ga ik Studio Recording Sessions organiseren in de oude AVRO studio’s in mediastad Hilversum. Kijk maar eens hieronder!

De eerste sessies zijn op zondag 17 juni en zaterdag 7 juli.
Meer informatie en inschrijven 

Share Button

Beter leren zingen in 1 dag

Op zaterdag 23 juni is er weer een basisworkshop CVT [Complete Vocal Technique] in het Kulturhus in Haaften.
Het is voor iedereen die graag in één dag beter wil leren zingen en geïnteresseerd is in deze toegankelijke techniek die iedereen kan leren.

Meer informatie op deze website

 

 

Share Button

Laatste avond zangcursus

Afgelopen vrijdag (30 maart 2018) was al weer de laatste avond uit een reeks van 6 vrijdagavonden van de zangcursus Complete Vocal Technique (CVT) die is gestart in januari.
Wat een heerlijke club mensen om mee te werken. Alle 7 waren steeds enorm in ‘the mood’ om veel te leren en ook was het alle avonden super gezellig.

Laatste cursusavond
Tijdens de 6e en al weer de laatste avond heeft Anja op een heerlijke zelfgebakken appeltaart getrakteerd. Fantastisch, wat een goeie en lieve actie. En jeetje, nog meer verwennerij; ik kreeg een prachtige bos bloemen als dank voor wat ik had gedaan. Wat een mooi vak heb ik toch. Mensen verder helpen met hun wensen om beter te leren zingen.

Certificaat
Wel onwijs jammer dat Milly er niet bij kon zijn op de laatste avond. We hebben haar echt gemist.
Als afronding van de cursus krijgt iedereen traditiegetrouw een certificaat. Ik heb Milly dit weekend het certificaat persoonlijk gebracht. Fijn om haar toch nog even te zien.
Ik hoop iedereen op wat voor manier dan ook, nog eens te zien…… dankjewel allemaal voor deze mooie avonden.

 

 

 

 

Share Button

The Intelligent Choir

       

Geweldig om mee te maken deze workshop met Jesper Holm, samen met Pocket Rockit!
Alles wat uit Kopenhagen komt is fantastisch.

The Intelligent Choir is ontwikkeld door professor Jim Duas Hjernøe van ‘The Royal Academy of Music’ in Denemarken. Het concept dat bedacht is, gaat erom dat een koor niet van bladmuziek zingt, maar zich vooral bezighoudt met o.a. gehoortraining, ritme, improvisatie, sound/blend, interpretatie. De dirigent gebruikt ‘vocal painting’ i.p.v. dat hij/zij de maat slaat zoals ‘normaal’. Zie de video hieronder.

Share Button

Cursus CVT voor mannen gestart

Donderdag 22 maart 2018 is de ‘CVT cursus voor mannen’ gestart. 5 stoere zangers die in een mannenkoor zitten. Maar niet zomaar een koor, nee, een heftig, (hard)rock koor met de toepasselijke naam ‘Metallikoor’.
Heerlijk om met deze groep aan de slag te gaan. Ze zijn zo gezellig en eager.
Daar hou ik van, net als van de nummers die ze zingen.

 

Share Button

Update in Kopenhagen

Van donderdag 22 februari t/m zondag 25 februari 2018 ben ik weer naar Kopenhagen geweest. De eerste keer nadat ik in juni 2017 ben afgestudeerd. Heerlijk om er weer te zijn en de goede vibes op te snuiven. 

Lees de BLOG

 

 

Share Button
 Page 1 of 11  1  2  3  4  5 » ...  Last »