http://www.ezsinging.nl/wp-content/uploads/2017/07/Nieuws-header.png

CVT Zangweekend 2018 wat was je geweldig!

CVT Zangweekend 2018 wat was je geweldig!

Mijn collega Saskia Bak en ik, hebben enorm genoten van de 11 vocalisten die meegingen naar Lochem en in alle rust en ruimte aan hun zang en stem hebben gewerkt in de workshops en masterclasses CVT, interpretatie en improvisatie. Wauw, wat een groei als vocalisten en performers zagen we dit weekend, vooral tijdens het concert!

Om maar te zwijgen over de gezelligheid, mooie verhalen en goede gesprekken bij de zangquiz, de diners en het kampvuur…

We zijn dankbaar en kijken nu al uit naar het volgende CVT Zangweekend!

Meer foto’s en aanmelden voor volgend jaar!

 

Share Button

Muzikaal genieten in Frankrijk

Voor elk wat wils in Mon Idee

Wat een geweldige week heb ik achter de rug. Lesgeven in het idyllische dorpje Mon Idee in Noord-Frankrijk. Ook dit jaar was er weer een fijne groep mensen die zich op zanggebied hebben kunnen ontwikkelen.

Tijdens de zangvakantie was er weer volop actie met aandacht voor: zangtechniek, samen zingen, afwisselende oefeningen om de dag lekker te beginnen, zingen tijdens het concert en de karaoke avond, kennismaken met andere muziekstijlen, heerlijk eten en drinken, kampvuur, muziekquiz, spelen met je liedje door te improviseren en te interpreteren, allerlei workshops zoals bijvoorbeeld ‘hoe moet ik performen?’, ritme-sessies en ook zijn er mooie liedjes geschreven.

Kortom: een vol programma waar toch ook ruimte was om vrije tijd te pakken, de brocante in de straat te bezoeken, lekker een boek te lezen, te zwemmen of een stadje in de buurt te bezoeken.

De afgelopen 2 nachten heb ik in mijn eigen bed het klokje rond geslapen. Weer volop energie om aan volgend jaar te denken 🙂

Heb jij ook zin in zo’n heerlijke zangvakantie? Laat het vast vrijblijvend weten.

Share Button

CVT Zangweekend

Level Up in Lochem

Ben jij een zanger of zangeres die er zin in heeft om een stap verder te gaan in de ontwikkeling van je stem? Wil je graag naar een hoger niveau? Misschien mis je concrete tools of inspiratie om vooruitgang te boeken. Of wellicht is je vocale bron leeg aan het raken en ben je op zoek naar een plek waar je nieuwe bronnen kunt aanboren? Ga dan mee naar Lochem en krijg handvatten om je eigenwaarde als zanger of zangeres te ontdekken, je verhaal te vertellen en simpelweg te kunnen zingen wie je bent.

Ga mee met het CVT Zangweekend in Lochem.
Vrijdag 12 t/m zondag 14 oktober 2018

Lees alles over dit weekend en meld je aan

Share Button

Studiodag in Hilversum

Op zondag 17 juni 2018 was de eerste (in een reeks) Studio Recording Session.
Een intenstieve en waardevolle dag waar hard gewerkt is door iedereen. De zanger en zangeressen, de producers, de vocal coach, allemaal droegen ze op hun eigen manier een steentje bij aan de opnames. Een spannende ervaring voor de meesten. Je ziet niet elke dag een studio van binnen. Laat staan dat je er ook nog een (eigen) nummer opneemt met allemaal professionals om je heen die allemaal gaan voor het beste resultaat.

Extra sjeu ook door de locatie: de voormalige AVRO studio’s in Hilversum. Je voelt Tom Mulder met zijn ’50 pop of een envelop’. Voor de ouderen onder ons :-).

Wil je dit ook een keertje ervaren? Dan kan, geef dan vast aan op de interesselijst dat je mee wilt doen. Zodra er een nieuwe datum bekend is, krijg je bericht.
Wil je eerst meer weten over zo’n opname dag? Kijk dan eens op deze informatie pagina.

Share Button

Save the date

Is het tijd voor jou om de volgende stap te zetten in je ontwikkeling als zanger of zangeres?
Check this out & save the date!

 

Share Button

Laatste cursusavond met ‘de mannen’

Laatste cursusavond met ‘de mannen’

Donderdag 31 mei was al weer de laatste van de 6 cursusavonden. Deze CVT cursus was alleen met mannen. Er is hard gewerkt en het was ook super gezellig met elkaar.

Uitreiken certificaat!

Jammer dat Albert er niet bij kon zijn!

Share Button
 Page 1 of 12  1  2  3  4  5 » ...  Last »