http://www.ezsinging.nl/wp-content/uploads/2017/07/Nieuws-header.png

BLOG seminar 18 Afstuderen


En daar ga je dan. Voor de laatste keer naar Kopenhagen om deze geweldige 3-jarige opleiding af te gaan ronden. Toch wel een beetje spanning in mijn lijf. Heb enorm hard gestudeerd. Als je ouder bent, lijkt het toch echt allemaal minder gemakkelijk te gaan dan vroeger. Maar dus ook extra voldaan als het lukt.

Naar BLOG

Leuk als je hieronder bij LEES MEER EN REAGEER een berichtje achterlaat!

Share Button

CVT app op je iPhone en iPad

Complete Vocal Institute presenteert vandaag 10 april 2017 haar CVT-app: kijk hier de video en download de gratis of complete app. 

Share Button

open artikel in browser

Zingen in Haaften en Noord-Frankrijk

12-03-2017, 16:22 | Lezersnieuws | Elise Zijlstra

Elise Zijlstra uit Haaften studeert in juni dit jaar af aan het Complete Vocal Institute in Kopenhagen, Denemarken. Ze is dan klaar met haar studie tot zangdocent/zangeres Complete Vocal Technique (CVT) aan het grootste zanginstituut van Europa. Ze is er dan in die drie jaar, 18 keer geweest. Steeds een kleine week. Ze heeft zich intensief ontwikkeld op alles wat met zingen en lesgeven te maken heeft.

“Al vanaf 2005 geef ik zanglessen en zangworkshops maar deze opleiding heeft me zoveel extra’s gebracht. Op het gebied van zangtechniek, anatomie en lesgeven maar zeker ook qua interpretatie van nummers en improvisatie zodat je je een nummer veel meer eigen kunt maken. Het is zo geweldig om dit allemaal te delen met mensen die ook zo van zingen en muziek houden.”

Naast de zanglessen en workshops die ze geeft in haar eigen ruimte in het Kulturhus in Haaften, gaat ze een zangvakantie begeleiden in Noord-Frankrijk. Dit doet ze samen met studiegenoot Nick Stroobants uit België. Deze zangvakantie is gepland van maandag 31 juli tot zondag 6 augustus 2017.

Er is aandacht voor je eigen ontwikkeling als zanger(es), het verleggen van je grenzen en het verkennen van je eigen mogelijkheden. Daarnaast zing je samen met anderen en leer je onder meer hoe je thuis het beste kan oefenen. Je krijgt de kans om te werken op basis van je eigen niveau, interesses en voorkeuren. Tussendoor is er uiteraard ook ruimte voor ontspanning: lezen in de mooie tuin, petanquen, zwemmen in het nabij gelegen meer. En wat zeker ook niet ontbreekt is genieten van het lekkere eten en drinken, vers bereid door onze persoonlijke kok.

Als je nog mee wilt, denk dan niet te lang na want de animo is erg groot.

Kijk voor meer info op http://www.ezsinging.nl/artist/zangvakantie-noord-frankrijk/

Lees haar BLOG over Kopenhagen http://www.ezsinging.nl/artist/zangstudie/

LIKE haar Facebookpagina: https://www.facebook.com/EZsinging

Meer informatie? www.EZsinging.nl

Share Button

Zangvakantie in Noord-Frankrijk

De animo is groot, dus wacht niet te lang met inschrijven!

In het prachtige Mon Idee in Noord-Frankrijk gaan Nick Stroobants en Elise Zijlstra je van maandag 31 juli tot zondag 6 augustus 2017 onderdompelen in de wondere wereld van het zingen. Er is aandacht voor je eigen ontwikkeling als zanger(es), het verleggen van je grenzen en het verkennen van je eigen mogelijkheden. Daarnaast zing je samen met anderen en leer je onder meer hoe je thuis het beste kan oefenen.

Je krijgt de kans om te werken op basis van je eigen niveau, interesses en voorkeuren.

Tussendoor is er uiteraard ook ruimte voor ontspanning: lezen in de mooie tuin, petanquen, zwemmen in het nabij gelegen meer. En wat zeker ook niet onbreekt is genieten van het lekkere eten en drinken, vers bereid door onze persoonlijke chef.

Meer informatie en inschrijven

 

Share Button

Heerlijk begin van 2017


Wat een mooi begin van het nieuwe jaar. Metallikoor en Pocket Rockit!, 2 geweldige koren,  mogen begeleiden. Veel CVT techniek doorgenomen.
Ook nog een mooie workshop gegeven (op maat) aan een familie van totaal 8 broers en zussen die een lied wilde instuderen die ze tijdens de begrafenis van hun moeder willen gaan zingen. Prachtige emoties.

Share Button

Happy New Year

Share Button
 Page 1 of 7  1  2  3  4  5 » ...  Last »