Vocal coaches in Noord-Frankrijk

Deze zangvakantie zorgen vocal coaches Nick Stroobants en Elise Zijlstra ervoor om jou een heerlijke muzikale week te bezorgen. Natuurlijk samen met de hele groep deelnemers.

Nick Stroobants

Nick begon met lesgeven toen hij een jaar of 16 was. Hij deed ervaring op als monitor en animator bij kinderen en jongeren in binnen- en buitenland. Op zijn 21e studeerde hij af als leerkracht secundair onderwijs om vervolgens 2 jaar musical te gaan studeren aan het conservatorium in Brussel. De passie voor zingen en muziek spelen was echter groter dan die voor toneel en dans, waardoor hij koos om een diploma als leerkracht muzikale opvoeding te behalen. Tijdens die opleiding trok Nick naar Kopenhagen waar hij aan het Complete Vocal Institute de Complete Vocal Academy aflegde. Later keerde hij terug naar Denemarken en dit jaar studeert hij af als leerkracht Complete Vocal Technique (CVT).

Naast CVT volgde Nick ook cursussen Estill Voice Training, klassieke zang en privélessen zang. Als leadzanger bij onder andere Shift-Lock, Funky Nepal en Lumbufish en als backing zanger bij Legacy (Michael Jackson Tribute band) deed hij de nodige podiumervaring op. Daarnaast coacht hij momenteel ook het koor ‘4 tot de 2e macht’.

 Elise Zijlstra

Elise heeft vanaf haar achttiende in verschillende bands gezongen en percussie gespeeld. Van blues tot rock en van funk tot fado.

Ze heeft jaren zangles gehad van verschillende docenten. Lisa Boray [Goede Tijden Slechte TijdenBreak it Out] heeft haar geleerd om zelf vocalisten te coachen. Dat deed ze onder meer bij de musical ‘Kristal’.

Met veel passie is zij ruim 7 jaar coach geweest van het moderne pop-rockkoor KOORbusiness

Ze heeft regelmatig zanglessen gehad van Desray an ‘2 brothers on the 4th Floor’ [DreamsNever Alone] en geeft zelf vanaf 2005 zanglessen en zangworkshop. 

Omdat Elise zich muzikaal wil blijven ontwikkelen heeft ze een jaar de CVT [Complete Vocal Technique] cursus gevolgd voor docenten in Amsterdam en is zij in augustus 2014 gestart met een 3-jarige opleiding tot CVT-teacher in Denemarken, Kopenhagen. Als je haar wilt volgen, kan dat nog tot juni 2017 via haar BLOG. Daarna studeert ze af (net als Nick) als leerkracht Complete Vocal Technique (CVT). 

Voor Elise komen nu al haar passies bij elkaar. Ze is namelijk ook trainer/coach persoonlijke ontwikkeling. “Er komen best vaak emoties los bij mensen tijdens het zingen. De ervaring met trainen en coachen komt dan goed van pas.”

 

Terug naar info over zangvakantie Noord-Frankrijk

Share Button