https://www.ezsinging.nl/wp-content/uploads/2019/01/HEADER-ALGEMEEN-blogs.jpg

Blog.
Update Kopenhagen

 • jaar
  2018
 • studie
  zangstudie Kopenhagen
 • seminar
  UPDATE
 • datum
  do 22 feb – zo 25 feb

Update in Kopenhagen

Van donderdag 22 februari t/m zondag 25 februari 2018 ben ik weer naar Kopenhagen geweest. De eerste keer nadat ik in juni 2017 ben afgestudeerd. Best wel snel en eigenlijk nog niet echt nodig. De nieuwe ontdekkingen heb ik aan het einde van mijn studie al wel meegekregen. Maar nog niet genoeg naar mijn zin.

Heerlijk om er weer te zijn en de goede vibes op te snuiven. Ook Nederlandse docenten ontmoet. Erg leuk.
Ik ben nu weer helemaal ge-update in Kopenhagen bij Complete Vocal Institute. Volop handige tools gekregen, veel inspiratie opgedaan en zoals al die andere keren (18x) dat ik er was, een goed gevoel overgehouden.

 
Cathrine Sadolin tijdens haar presentatie in Studenterhuset in Kopenhagen

Weer bij de ‘clowns’ gelogeerd. Een heerlijk relaxed stel. Katrina is cliniclown. En Casper is een acteur. Ze hebben 2 honden waarvan ze er eentje mee hebben genomen uit Mexico waar ze vaak naartoe op vakantie gaan. Een ongelooflijke lieverd. Heerlijk vertrouwd ook, een hond om je heen.

De eerste dag heb ik 2 vrienden ontmoet van de parallelklas. Jill uit Noorwegen en Anika uit Duitsland. Een heerlijke koude en zonnige dag met bezoekjes aan Christianshavn (hippiebuurt) en Neuhavn (haven met gezellige kroegjes en restaurantjes. Lekker lunchen en in de avond bij een Italiaans restaurant gegeten en gezongen.

      

Op zaterdag heb ik een uitgebreide masterclass gehad in front of zo’n 60 afgestudeerde docenten. Ja, dat voelt zeker anders dan zelf lesgeven. Kwam tot de hoge C. YEAH……

Ik hoef pas weer ge-update te worden over 3 jaar maar ik denk niet dat ik het zolang volhou om niet te gaan. Te fijn daar!

Share Button