https://www.ezsinging.nl/wp-content/uploads/2015/07/cropped-MG_5256.jpghttps://www.ezsinging.nl/wp-content/uploads/2015/07/cropped-cropped-MG_5538.jpghttps://www.ezsinging.nl/wp-content/uploads/2015/07/cropped-cropped-MG_5439-300x861.jpghttps://www.ezsinging.nl/wp-content/uploads/2015/07/cropped-cropped-MG_5355.jpghttps://www.ezsinging.nl/wp-content/uploads/2015/07/cropped-cropped-MG_5325.jpghttps://www.ezsinging.nl/wp-content/uploads/2015/07/cropped-cropped-MG_5286.jpghttps://www.ezsinging.nl/wp-content/uploads/2015/07/cropped-cropped-MG_5253-500x143.jpg

EZ = de afkorting van Elise Zijlstra

Hoe spreek je het uit?

  • Letters E en Z, uitgesproken in het Engels
  • Eazy of Easy
  • Eazy like sunday morning

Elise heeft vanaf haar achttiende in verschillende bands gezongen en percussie gespeeld. Van blues tot rock en van funk tot fado.
Ze maakte een demo met haar eigen band Dark Side of the Blondes.

Ze heeft jaren zangles gehad van verschillende docenten. Jazz zangeres Lisa Boray heeft haar geleerd om zelf vocalisten te coachen. Dat deed ze onder meer bij de musical ‘Kristal’.

Met veel passie is zij ruim 7 jaar coach geweest van het moderne pop-rockkoor KOORbusiness. Ze maakten een prachtige CD.

Ze heeft regelmatig zanglessen gehad van Desray van ‘2 brothers on the 4th Floor’ (o.a. Dreams en Never Alone). Tijdens deze periode heeft ze een album opgenomen ‘The Easy Life’. Pianist Eric van de Bovenkamp, gitarist Stefan Blankesteijn en producer/drummer Jeroen Molenaar, werkten hieraan mee.

Elise geeft vanaf 2005 zanglessen en zangworkshop en omdat Elise zich muzikaal wil blijven ontwikkelen heeft ze een jaar lang de CVT [Complete Vocal Technique] cursus gevolgd voor docenten in Amsterdam en volgde daarna de 3-jarige opleiding tot zangeres/zangdocent aan het Complete Vocal Institute in Kopenhagen (Denemarken). Ze is nu certified CVT-teacher.

Ze begeleidt zangers in de studio, organiseert regelmatig zangvakanties in binnen- en buitenland. En naast haar leerlingen, geeft ze ook zangles (coaching) aan kleine vocal groups en de koren Pocket Rocket en Metallikoor.

Eind 2017 heeft Elise 2 singles uitgebracht: het nummer waarmee ze afstudeerde, ‘I just had to hear your Voice’. En een nummer speciaal voor haar dementerende vader: ‘Song for Bas’. De opbrengst is voor Alzheimer Nederland. 

Luister naar Elise (EZlivin’) op YouTube, Spotify en/of Soundcloud.