Voor elk wat wils in Mon Idee

Wat een geweldige week heb ik achter de rug. Lesgeven in het idyllische dorpje Mon Idee in Noord-Frankrijk. Ook dit jaar was er weer een fijne groep mensen die zich op zanggebied hebben kunnen ontwikkelen.

Tijdens de zangvakantie was er weer volop actie met aandacht voor: zangtechniek, samen zingen, afwisselende oefeningen om de dag lekker te beginnen, zingen tijdens het concert en de karaoke avond, kennismaken met andere muziekstijlen, heerlijk eten en drinken, kampvuur, muziekquiz, spelen met je liedje door te improviseren en te interpreteren, allerlei workshops zoals bijvoorbeeld ‘hoe moet ik performen?’, ritme-sessies en ook zijn er mooie liedjes geschreven.

Kortom: een vol programma waar toch ook ruimte was om vrije tijd te pakken, de brocante in de straat te bezoeken, lekker een boek te lezen, te zwemmen of een stadje in de buurt te bezoeken.

De afgelopen 2 nachten heb ik in mijn eigen bed het klokje rond geslapen. Weer volop energie om aan volgend jaar te denken 🙂

Heb jij ook zin in zo’n heerlijke zangvakantie? Laat het vast vrijblijvend weten.

 1. Danielle

  augustus 21, 2018 (10:44)

  Ik heb echt een super week gehad! Ik heb enorm genoten van alle muziek en van alle mensen.
  Ik heb in een week tijd enorm veel geleerd. Niet alleen over muziek en over mijn stem. Ik heb ook een hele leuke groep mensen leren kennen, die ik nu mijn vrienden kan noemen!
  Een week vol muziek, vrienden, gezelligheid en lekker eten!

 2. Jolanda

  augustus 21, 2018 (11:07)

  Zangvakantie in Mon Idee = zingen, plezier hebben, ontwikkelen en ontspannen. En heerlijk eten ????.

 3. Corrie

  augustus 22, 2018 (20:09)

  Wat heb ik een fantastische week gehad! Dank aan Elise en Nick voor de lessen die ze gegeven hebben qua o.a. zangtechniek, performance, improviseren, interpreteren en verschillende muziekstijlen. Dank aan Marina voor het heerlijke eten! En dank aan alle medecursisten! De muziek quiz en karaoke avond en zelfs onze concert- en dansavond waren gezellig. Voor herhaling vatbaar!

Leuk als je een bericht achterlaat

* Je email is niet zichtbaar