Zingen in Haaften en Noord-Frankrijk

12-03-2017, 16:22 | Lezersnieuws Gorkum| Elise Zijlstra

Elise Zijlstra uit Haaften studeert in juni dit jaar af aan het Complete Vocal Institute in Kopenhagen, Denemarken. Ze is dan klaar met haar studie tot zangdocent/zangeres Complete Vocal Technique (CVT) aan het grootste zanginstituut van Europa. Ze is er dan in die drie jaar, 18 keer geweest. Steeds een kleine week. Ze heeft zich intensief ontwikkeld op alles wat met zingen en lesgeven te maken heeft.

“Al vanaf 2005 geef ik zanglessen en zangworkshops maar deze opleiding heeft me zoveel extra’s gebracht. Op het gebied van zangtechniek, anatomie en lesgeven maar zeker ook qua interpretatie van nummers en improvisatie zodat je je een nummer veel meer eigen kunt maken. Het is zo geweldig om dit allemaal te delen met mensen die ook zo van zingen en muziek houden.”

Naast de zanglessen en workshops die ze geeft in haar eigen ruimte in het Kulturhus in Haaften, gaat ze een zangvakantie begeleiden in Noord-Frankrijk. Dit doet ze samen met studiegenoot Nick Stroobants uit België. Deze zangvakantie is gepland van maandag 31 juli tot zondag 6 augustus 2017.

Er is aandacht voor je eigen ontwikkeling als zanger(es), het verleggen van je grenzen en het verkennen van je eigen mogelijkheden. Daarnaast zing je samen met anderen en leer je onder meer hoe je thuis het beste kan oefenen. Je krijgt de kans om te werken op basis van je eigen niveau, interesses en voorkeuren. Tussendoor is er uiteraard ook ruimte voor ontspanning: lezen in de mooie tuin, petanquen, zwemmen in het nabij gelegen meer. En wat zeker ook niet ontbreekt is genieten van het lekkere eten en drinken, vers bereid door onze persoonlijke kok.

Als je nog mee wilt, denk dan niet te lang na want de animo is erg groot.

Kijk voor meer info